Gelderland

Automobiliste belandt op paaltje Mheenlaan Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste heeft zaterdagavond wel erg veel pech als ze de auto van een vriend mag besturen. De vrouw reed met de auto op een paaltje van ongeveer 1 meter hoog. De auto kwam met twee wielen van de grond. Niemand raakte gewond. 

Het merkwaardige ongeval gebeurde rond 18.45 uur op de Mheenlaan ter hoogte van winkelcentrum de Mheen. De vrouw verklaarde aan de agenten dat ze een stukje mocht rijden in de auto van een vriend, een BMW 530I maar dat het al snel mis ging toen ze bij de uitrit van de parkeerplaats bij het winkelcentrum op een paaltje terecht kwam. Hoe ze daarop is gekomen, blijft een raadsel. 

Agenten zijn ter plaatse gekomen en hebben alles vast gelegd.  Een berger is onderweg om de auto van het paaltje af te takelen. 

De auto is nog geen jaar oud aldus de politie. De nieuwwaarde van de auto is rond de 75.000 euro.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen