Gelderland

Fietsers aangereden op Astaweg Wenum-Wiesel

WENUM-WIESEL – Op de Astaweg in Wenum Wiesel zijn twee Fietssters aangereden door een automobilist. Een van hen is bij het ongeluk gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de Astaweg ter hoogte van oversteekplaats voor fietsers (het fietspad tussen Apeldoorn en Vaassen). De twee fietssters reden vanaf Apeldoorn in de richting van Vaassen toen het mis ging. Tijdens het oversteken van de Astaweg zagen zij een automobilist over het hoofd waarna zij werden aangereden.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de twee fietssters. Zij zijn ter plaatse nagekeken door het ambulancepersoneel. Een van hen had wat last van haar been maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De andere fietsster daarin tegen moest voor verdere behandeling en onderzoek naar het ziekenhuis.

De twee fietsen en de auto liepen enige schade op door de aanrijding. De Astaweg werd vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen