Gelderland

Automobiliste door brandweer bevrijdt uit auto na ongeval Laan van Spitsbergen Apeldoorn

APELDOORN – De brandweer heeft vanmiddag een automobiliste uit haar auto moeten bevrijden nadat er een bestelbusje tegen de zijkant van haar auto botste. De vrouw raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.15 uur op de kruising Laan van Spitsbergen met de Dijkgraafweg in Apeldoorn. Een bestelbusje stak de Laan van Spitsbergen over, maar zag de automobiliste over het hoofd met een harde botsing tot gevolg.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij moest door de brandweer uit haar auto worden bevrijd waarna zij is nagekeken door het ambulancepersoneel. Die hebben de vrouw vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen