Utrecht

Vrachtwagen belandt in sloot Slaagseweg Hoogland

HOOGLAND – Op de Slaagseweg in Hoogland is dinsdag aan het begin van de avond een vrachtwagen van de weg geraakt en in een sloot terecht gekomen. De vrachtwagenchauffeur is nagekeken door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde even na half zeven nadat de vrachtwagenchauffeur in een bocht, in de berm terecht kwam en vervolgens de macht over het stuur verloor. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Naast de politie en ambulancedienst waren er ook meerdere brandweerwagens ter plaatse gekomen waaronder een duikteam. Zij hoefde niet in actie te komen. De chauffeur kon zelfstandig uit het voertuig komen. Hij werd nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis.

De vrachtwagen ligt op zijn zijkant in het water. De vrachtwagen vervoerde melk. De inhoud van de vrachtwagen lekt momenteel behoorlijk. Een berger zal er aan te pas moeten komen om de vrachtwagen uit de sloot te takelen. Dit gaat nog een lange klus worden.

De Slaagseweg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen