Gelderland

Man raakt gewond na val Slaaphuis Apeldoorn, traumahelikopter opgeroepen

Een man is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij bij het Omnizorg (Slaaphuis) aan de Stationsstraat in Apeldoorn over een reling was gestapt en enkele meters naar beneden viel. Hij is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 17.00 uur kwam de melding bij de hulpdiensten binnen. Meerdere politiewagens, ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek een man over een reling te zijn gestapt waarna hij enkele meters naar beneden viel. De man raakte daarbij gewond. Vanwege de ernst van de melding werd er in eerste instantie ook een traumahelikopter opgeroepen. Deze hoefde uiteindelijk niet ter plekke te komen. Het slachtoffer werd nadat hij ter plekke was nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis.

Waarom de man over de reling stapte is nog onduidelijk maar volgens een agent ter plaatse is er geen sprake van een suïcide poging maar van een ongeluk.

De vele hulpdiensten trokken de aandacht van de voorbijgangers.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen