Gelderland

Automobilist slaat over de kop Arnhemseweg Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist is dinsdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Arnhemseweg in Apeldoorn. De man sloeg met zijn auto over de kop nadat hij tegen een lantaarnpaal botste.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 06.15 uur op de Arnhemseweg in de richting van het centrum. De automobilist botste door een nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal langs de weg waarna hij met zijn auto over de kop sloeg. De auto kwam op zijn dak terecht. De bestuurder kon zelfstandig uit zijn auto komen waarna de hulpdiensten werden ingeschakeld.

De politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de man. Hij werd na controle in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. Volgens agenten was de man niet onder invloed van alcohol of drugs en is de oorzaak van de aanrijding nog onduidelijk.

Vanwege het ongeluk is een rijbaan van de Arnhemseweg afgesloten. Het verkeer wordt om en om langs het ongeluk geleidt.

De zwaar beschadigde auto wordt door een berger afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan de lantaarnpaal.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen