Gelderland

Automobilist ziet fietser over het hoofd rotonde Laan van Westenenk Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk op de beruchte ongeluk rotonde Laan van Westenenk met de Aluminiumweg in Apeldoorn, is een fietser gewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur nadat de bestuurder van een personenauto de fietser over het hoofd zag met een botsing tot gevolg. De fietser kwam hard ten val en liep een behoorlijke hoofdwond op. De fietser, een oudere man werd door het toegesnelde ambulancepersoneel onderzocht en behandeld waarna hij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis.

Zowel de fiets als auto liepen schade op bij de aanrijding. De auto liep een barst op in de voorruit. De fiets van de man is door agenten meegenomen in een politiebusje en zal naar het huis van de man worden gebracht.

Vanwege het ongeluk was een deel van de rotonde afgesloten. Dit resulteerde in flinke files. Het verkeer werd om en om door agenten langs het ongeluk geleidt.

Op deze rotonde gaat het geregeld mis. Fietsers mogen hier zowel van links als van rechts de rotonde nemen waardoor automobilisten, goed moeten opletten bij het nemen van de rotonde.

Foto’s: Luciano de Graaf/LDGFotografie

Gerelateerde artikelen