Gelderland

Politie start klopjacht naar gevluchte inbreker Socratesstraat Apeldoorn

APELDOORN – De politie in Apeldoorn is momenteel hard op zoek naar een inbreker. De man werd betrapt waarna hij er vandoor ging.

De politie kreeg even voor 09.00 uur een melding dat er was ingebroken bij een woning aan de Socratesstraat in Apeldoorn. Meerdere politiewagens kwamen met spoed ter plaatse. Agenten zochten in de omgeving naar de verdachte. Ook zette de politie burgernet in.

In het Burgernet bericht vraag de politie uit te kijken naar een donker getinte man, van ongeveer 40 jaar oud. Hij zou ongeveer 1.65 lang zijn. Hij droeg een zwarte jas met spijkerbroek en gympen. Mensen die de man zien wordt gevraagd de man niet zelf te benaderen maar contact op te nemen met de politie.

De politie heeft een gangpad achter de woning afgezet met linten. De schuttingdeur en de achterdeur van de woning staan open. Agenten doen momenteel buurtonderzoek. De forensische opsporing komt ter plaatse voor sporenonderzoek.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen