Gelderland

Brand in keuken Speulbrink Vaassen, persoon ademt rook in

VAASSEN – In een keuken van een appartement in woonzorgcomplex De Speulbrink in Vaassen is dinsdag rond het middag uur brand uitgebroken. Twee personen ademden rook in en moesten worden nagekeken door het ambulancepersoneel. 

Rond 11.40 uur kwam de melding van de brand binnen bij de hulpdiensten. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleek er een brandje te hebben gewoed in een keuken van een appartement. De brandweer had het vuur snel geblust en onder controle. De brand zelf viel relatief mee. Er is vooral sprake van veel rookschade.

Bij de brand ademde twee personen rook in. Zij zijn door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. De inzet van de hulpdiensten trok de nodige aandacht van de bewoners van het Woonzorgcomplex.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen