Gelderland

Fietser gewond na aanrijding met auto Hofveld Apeldoorn

APELDOORN – Een fietser is dinsdagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de kruising Hofveld met de Beethovenlaan in Apeldoorn zuid. De fietser raakte gewond en moest worden nagekeken door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 19.00 uur toen de fietser en automobiliste door een voorrangsfout met elkaar in botsing kwamen. De fietser, een jongeman kwam hard ten val en raakte gewond aan zijn enkel. Omstanders verleende eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Die waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde fietser. Hij werd door het ambulancepersoneel nagekeken waarna werd besloten dat hij op eigen gelegenheid een bezoek aan de eerste hulp moest brengen. De jongeman is door een bekende opgehaald en naar de eerste hulp gebracht. Daar zou zijn enkel verder onderzocht worden.

De politie heeft van de betrokkenen en van getuigen een verklaring opgenomen. De fiets van de jongeman liep bij het ongeluk enige schade op.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen