Gelderland

Vrouw aangereden door auto tijdens uitlaten hond in Apeldoorn

APELDOORN – Een vrouw is dinsdagavond in Apeldoorn tijdens het uitlaten van haar hond aangereden door een automobilist. De vrouw raakte bij de aanrijding gewond en moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden overgebracht. Haar viervoeter kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde even voor 20.00 uur op de kruising Newtonstraat met de Laan van Kersschoten in Apeldoorn. De vrouw wilde met haar hond de Newtonstraat oversteken toen zij door een automobilist, die de straat in wilde rijden, over het hoofd werd gezien met een botsing tot gevolg. De vrouw kwam ten val en raakte gewond. Zij is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna zij voor verdere behandeling is overgebracht naar het ziekenhuis. Haar viervoeter kwam met de schrik vrij en werd door een buurtbewoonster opgevangen totdat de familie van de vrouw de hond kwam ophalen.

De politie heeft van de bestuurder en van getuigen een verklaring opgenomen. De Newtonstraat was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen