Gelderland

Man ernstig gewond na val van dak Hoofdweg Loenen, MMT team opgeroepen

Een man is vrijdagavond in Loenen ernstig gewond geraakt nadat hij van het dak van zijn garage is afgevallen. De man liep ernstig hoofdletsel op is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Utrecht.

De man viel even na 20.00 uur van het dak van zijn garage aan de Hoofdweg in Loenen, toen hij een TV schotel sneeuw vrij wilde maken/verplaatsen. De man gleed door de gladheid en viel van het dak. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Naast twee ambulances en meerdere politiewagens werd er ook een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Deze kon echter vanwege het slechte weer niet vliegen en moesten daarom met de auto richting Loenen komen.

Omdat het letsel van de man ‘zeer’ ernstig was, werd besloten om de komst van de MMT artsen niet af te wachten en alvast met spoed richting het ziekenhuis in Utrecht te rijden. De MMT arts stapt dan halverwege, ergens op de A1 in bij de ambulance om de ambulanceverpleegkundigen te ondersteunen. De inzet van de vele hulpdiensten in Loenen trok aardig wat bekijks van nieuwsgierige buurtbewoners.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen