Gelderland

Woningoverval Robert Kochstraat Apeldoorn blijkt iets anders te zijn

APELDOORN – Meerdere politiewagens zijn vrijdagavond met spoed naar de Robert Kochstraat in Apeldoorn gereden vanwege een melding van een ‘woningoverval’. Bij aankomst bleek het verhaal toch iets anders te liggen.

Rond 22.15 uur kwam er een 112 melding binnen dat er een overval had plaatsgevonden op een woning aan de Robert Kochstraat. Toen agenten arriveerden en het verhaal aanhoorden bleek er geen sprake van een woningoverval maar van een conflict tussen meerdere personen. Dat conflict liep dusdanig uit de hand dat er een handgemeen ontstond bij de deuropening van de woning. 

De agenten startte een onderzoek maar omdat het ‘slachtoffer’ geen aangifte wilde doen, werd het onderzoek gestaakt. Hierop vertrokken de agenten en keerde de rust in de straat weer terug. 

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen