Gelderland

Vrouw gewond naar ziekenhuis na kop-staartbotsing A28 Hulshorst

HULSHORST – Een vrouw is maandagmiddag gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de A28 ter hoogte van Hulshorst. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 17.00 uur tussen Amersfoort en Zwolle ter hoogte van Hulshorst. Door een nog onbekende oorzaak botste de vrouw met haar Audi achterop haar voorganger. De hulpdiensten waaronder de brandweer en ambulancedienst waren snel ter plaatse. De vrouw is door ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide auto’s liepen forse schade op. Door het ongeluk werd de linkerrijstrook afgesloten. Het verkeer liep daardoor een behoorlijke verkeershinder op. Door het ongeluk stond er ruim een uur vertraging op de A28 tussen Amersfoort en Zwolle. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Agenten hebben van getuigen en van de betrokkenen een verklaring opgenomen.

Foto’s: Jan Frens/LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen