Gelderland

Fietsers gewond na botsing 2e Wormenseweg Apeldoorn

Twee fietsers zijn vrijdagmiddag met elkaar in botsing gekomen op de 2e Wormenseweg in Apeldoorn. Een van de twee, een vrouw, raakte gewond aan haar been. Zij is door een bekende opgehaald en op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gereden.

Het ongeluk gebeurde even na half een nadat tijdens het inhalen de fietsers met elkaar in botsing kwamen. Een van de fietsers haalde de andere in terwijl deze wilde afslaan. Een van de twee kwam hard ten val en raakte gewond aan haar knie. Zij is door toegesneld ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. De vrouw gaat in overleg met de ambulanceverpleegkundige op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis. Daar zal haar knie verder onderzocht worden. De andere fietser kwam met de schrik vrij.

De 2e Wormenseweg, een drukke fietsroute voor studenten en treinreizigers was enige tijd afgesloten.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen