Gelderland

Gebarsten ruit op 6e etage zorgt voor gevaarlijke situatie Kanaalstraat Apeldoorn

APELDOORN – De glasscherven vlogen vrijdagmiddag aan de Kanaalstraat in Apeldoorn om je oren als je niet op paste. Een gebarsten ruit op de zesde etage van een appartementencomplex was daar de oorzaak van.

Rond 16.45 uur kwam de melding bij de brandweer binnen. De situatie was namelijk dermate gevaarlijk dat de brandweer de gebarsten ruit moest verwijderen. De straat werd vanwege veiligheidsredenen afgesloten en met behulp van een hoogwerker gingen twee brandweerlieden naar boven om de ruit te verwijderen.

De oorzaak van de gebarsten ruit is niet bekend. De glasscherven belandde door het voorval op een druk bereden fietspad. Nadat de ruit was verwijderd en de glasscherven waren weg geveegd. Werd de weg weer vrijgegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen