Gelderland

Opnieuw ongeval Kanaal Zuid Lieren, twee auto’s zwaar beschadigd

Bij een ongeluk op het Kanaal Zuid ter hoogte van Lieren zijn vrijdagochtend twee auto’s zwaar beschadigd geraakt. De inzittenden zijn nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 10.15 uur op de kruising Kanaal zuid met de Liederstraat. Door een nog onbekende oorzaak botste de twee auto’s midden op de kruising met elkaar. De kruising is beveiligd met verkeerslichten. Hoe het ongeluk dan ook kon gebeuren is niet bekend.

De hulpdiensten waren na de aanrijding snel ter plaatse. De inzittenden van beide voertuigen werden nagekeken door het ambulancepersoneel, maar niemand raakte gewond. De twee personenauto’s liepen bij het ongeluk forse schade op en moesten door een berger worden afgesleept.

Vanwege het ongeluk was de kruising enige tijd volledig afgesloten tussen Apeldoorn en Loenen. Verkeer moest keren en een alternatieve route vinden. Inmiddels zijn beide voertuigen van de weg en is de weg weer vrij gegeven.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen