Gelderland

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver N786 Beekbergen

BEEKBERGEN – Bij een eenzijdig ongeluk op de N786 tussen Beekbergen en Loenen is een auto zwaar beschadigd geraakt nadat de bestuurder van de weg raakte en een lantaarnpaal omver reed.

Het ongeluk gebeurde zaterdagochtend op de Beekbergerweg (N786) tussen Loenen en Beekbergen. De bestuurder van de auto raakte door een nog onbekende oorzaak van de weg en reed een lantaarnpaal omver. De auto met de lantaarnpaal onder zich, belandde enkele meters verderop op het fietspad.

Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Agenten hebben van de bestuurder een verklaring opgenomen. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept. De provincie is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan de lantaarnpaal.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen