Gelderland

Ingebroken bij juwelier Meiling in Vaassen, enorme ravage

VAASSEN – De politie is in Vaassen een groot onderzoek gestart na een inbraak op juwelier Meiling. Bij de kraak is vermoedelijk het een en ander buitgemaakt.

Rond 03.30 uur kreeg de politie een melding dat er een inbraak zou zijn geweest op de juwelier die gevestigd zit aan de Dorpstraat in het hartje van Vaassen. De politie kwam met meerdere wagens ter plaatse en kamde de omgeving uit op zoek naar de verdachte(n). Voor zover bekend is er (nog) niemand aangehouden.

Bij aankomst troffen de agenten een groot gat aan in de ruit van het winkelpand. Ook waren meerdere vitrines in de winkel kapot geslagen. Dat duidt er volgens de politie op dat de verdachte(n) bij de inbraak het een en ander zouden hebben buitgemaakt. Onderzoek zou dit echter moeten uitwijzen.

De politie heeft de omgeving rondom de juwelier afgezet. De forensische opsporing doet onderzoek. Zij zullen onder meer sporen gaan veilig stellen.

De schade is in ieder geval enorm.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen