Gelderland

Paard met schrik vrij na ongeval op Loenenseweg Eerbeek

LOENEN – Vanwege een ongeluk met een paardentrailer op de Loenenseweg tussen Eerbeek en Loenen is de weg volledig afgesloten in beide richtingen. Niemand raakte bij het ongeluk gewond. Ook het paard wat in de trailer zat kwam met de schrik vrij.

Het ongeluk gebeurde rond 11.40 uur op de Loenenseweg ter hoogte van Eerbeek. Door een nog onbekende oorzaak botste de witte Volkswagen tegen de zijkant van de paardentrailer. Zowel de paardentrailer als de personenauto raakten fors beschadigd. Bij het ongeluk raakte wonder boven wonder niemand gewond. Ook het paard dat in de trailer zat, kwam met de schrik vrij en is tijdelijk in een weiland iets verderop gezet.

De weg tussen Loenen en Eerbeek is volledig afgesloten. De politie neemt verklaringen op en helpt met het invullen van de schadeformulieren. Zowel de witte Volkswagen als de Paardentrailer zullen moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen