Gelderland

Automobilist belandt op zijkant na aanrijding met paaltje Laan van Fasna Vaassen

VAASSEN – Een automobilist is zaterdagavond door een nog onbekende oorzaak met zijn auto op zijn zijkant terecht gekomen. De bestuurder was bij aankomst van de hulpdiensten blijkbaar al thuis.

Het ongeluk gebeurde even na 23.30 uur op de Laan van Fasna in Vaassen. Ter hoogte van de Oude Apeldoornseweg ging het door een nog onbekende oorzaak mis. De bestuurder raakte een paaltje en kwam vervolgens met zijn auto op zijn zijkant terecht. De bestuurder wist op eigen kracht uit het voertuig te komen. Voor zover bekend raakte hij niet gewond.

Een voorbijganger schakelde de politie in. Toen zij ter plaatse waren, bleek de bestuurder al thuis. Waarom de bestuurder naar huis was gegaan is niet bekend. Daar konden de aanwezige politieagenten niets over zeggen. Een woordvoerder van de politie komt morgen in de loop van de ochtend met meer informatie.

Vanwege het ongeluk werd er een deel van de Laan van Fasna met de Oude Apeldoornseweg afgesloten. Een berger kwam ter plaatse om de zwaar beschadigde auto af te slepen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen