Gelderland

Moeder en zoontje naar ziekenhuis na ongeval in Epe

EPE – Bij een ongeluk op de kruising Zuukerenkweg met de Meent in Epe zijn zondagmiddag twee personen gewond geraakt. Het gaat om een moeder met haar zoontje. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nadat de bestuurster van de zwarte Opel de Meent over wilde steken en daarbij de witte Mercedes over het hoofd zag. Door de klap belandde de witte Mercedes enkele tientallen meters verderop in een droge greppel. In de witte Mercedes zat een jong gezin uit Rijssen. Zij waren net bij familie op bezoek geweest en waren onderweg terug naar huis. De man en een zijn dochtertje raakte niet gewond. De vrouw en een zoontje zijn gewond geraakt en per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurster van de zwarte Opel kwam met de schrik vrij.

Beide auto’s raakten fors beschadigd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Een groot deel van de kruising is vanwege het ongeluk afgesloten. Beide auto’s zullen na het onderzoek worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen