Gelderland

Automobilist ziet twee fietsers over het hoofd Wilp, vrouw naar ziekenhuis

WILP – Een automobiliste zag vrijdagmiddag op de Tienmorgen in Wilp, twee fietsers over het hoofd met een botsing tot gevolg. Een van de fietsers, een vrouw raakte gewond en is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op de kruising Koeweg met de Tienmorgen in Wilp. De automobiliste reed vanaf de Koeweg en wilde de Tienmorgen oprijden, maar zag daarbij twee fietsers over het hoofd. De automobiliste tikte de mannelijke fietser aan waardoor deze ten val kwam, tijdens zijn val nam hij zijn vrouw die naast hem fietste mee. Zij raakte gewond en moest per ambulance worden overgebracht naar het ziekenhuis. De man kwam met de schrik vrij. De politie heeft van beide partijen een verklaring opgenomen.

Zowel de auto als beide fietsen liepen door het ongeluk flinke schade op. De politie brengt een van de fietsen naar huis van het slachtoffer.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen