Gelderland

Politie doet onderzoek bij woning in Apeldoorn na vondst lichaam vrouw

APELDOORN – De politie doet vandaag onderzoek bij een woning aan de Lange Grafte in Apeldoorn. De aanleiding hiervoor is de gevonden overleden vrouw die gisteren werd gevonden in Wenum Wiesel.

De vrouw werd gisteren rond 07:45 uur in een berm in Wenum Wiesel gevonden door een voorbijganger. De politie houdt er rekening mee dat er sprake is van een misdrijf. De vrouw kon niet geĆÆdentificeerd worden dus deelde de politie een schokkende foto waarop de vrouw te zien is.

Bij de woning aan de Lange Grafte is momenteel een groot politieonderzoek bezig. Meerdere rechercheurs zijn er aanwezig en doen onderzoek. Rond 18:00 uur werd er een tent van de Forensische Opsporing opgezet voor de woning.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen