Gelderland

Automobiliste botst tegen twee bomen en raakt gewond Beekbergen

BEEKBERGEN – Een automobiliste is zondagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Engelanderholt tussen Ugchelen en Beekbergen. De vrouw raakte van de weg en ramde twee bomen. Zij werd door het ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht. 

Het ongeluk gebeurde rond 14.00 uur nadat de vrouw vanaf Ugchelen in de richting van Beekbergen reed en door een nog onbekende oorzaak van de weg raakte. Ze ramde twee bomen en kwam met haar auto tussen de struiken tot stilstand. Voorbijgangers troffen de zwaar beschadigde auto met daarin de gewonde vrouw aan en schoten te hulp. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde vrouw. Zij werd na onderzoek in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. 

De Engelanderholt werd vanwege het ongeluk volledig afgesloten. Het verkeer dat van en naar Beekbergen wilde moest een alternatieve route nemen. De zwaar beschadigde auto zal door een berger moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen