Gelderland

Auto belandt in sloot na forse aanrijding Kamperstraatweg Wezep

WEZEP – Bij een ongeluk op de kruising Kamperstraatweg met de Zuiderzeestraatweg in Wezep zijn dinsdagmiddag twee gewonden gevallen. Zij zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 13.15 uur na een voorrangsfout. De zilverkleurige auto werd door de Renault vol in de flank geraakt waarna deze tolde en in een naast gelegen sloot terecht kwam. De hulpdiensten waaronder drie brandweerwagens en meerdere ambulances waren snel ter plaatse. De brandweer heeft de twee inzittenden van de zilverkleurige auto uit hun benarde positie moeten bevrijden waarna zij zijn overgedragen aan de ambulancedienst. De bestuurster van de Renault kwam met de schrik vrij.

De twee inzittenden van de zilverkleurige auto zijn door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. Een van hen liep “zware” verwondingen op en is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

De Kamperstraatweg, de weg tussen Wezep en Kampen was vanwege het ongeluk enige tijd afgesloten en leidde tot fikse files. Het verkeer kon het beste omrijden via de N50.

De auto’s zullen door een berger moeten worden afgesleept.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen