Utrecht

Automobilist slaat over de kop A28 Amersfoort

AMERSFOORT – Zondagmiddag 9 april tegen 14.35 uur heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A28 in Amersfoort.

De ambulancedienst is ingezet voor het verlenen van medische hulp. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De automobilist geeft aan dat hij in slaap was gevallen, van de weg was geraakt, een lantaarnpaal heeft geramd en over de kop geslagen is en tot stilstand gekomen. De jongeman was vanmorgen om 5.00 uur begonnen met zijn beveiligingswerkzaamheden, door de Ramadan niet had gegeten en onderweg naar huis in slaap was gevallen.

Één voertuig is dusdanig beschadigd dat deze geborgen moet worden door een bergingsbedrijf.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen