Noord-Holland

Zoon (14) Wolter Kroes zwaargewond na ongeval Koog aan de Zaan

KOOG AAN DE ZAAN – Vrijdagavond 7 april om 18.45 uur heeft een verkeersongeval plaatsgevonden op het fietspad aan de Guisweg – N515 in Koog aan de Zaan. De 14-jarige zoon van Wolter Kroes raakte hierbij zwaargewond, laat zijn vader Wolter Kroes weten op Instagram.

De hulpdiensten werden groots ingezet, zo ook werd een Mobiel Medisch Team (MMT) per traumahelikopter ingevlogen. Tussen de rotonde en de molen reden een scooterrijder en een bestuurder van een elektrische fiets tegen elkaar. Beide verkeersdeelnemers werden behandeld. Uiteindelijk is de bestuurder van de elektrische fiets naar het ziekenhuis gebracht.

Wolter Kroes laat op Instagram weten dat zijn zoon een breukje heeft in zijn schedel en een zware hersenschudding. Na omstandigheden lijkt de jongen het goed te maken. Hij slaapt veel en maakt weer kleine grapjes.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen