Gelderland

Traumahelikopter opgeroepen na ongeluk met fietser op kruising in Ede

Op de kruising van de Lunterseweg en de Zonneoordlaan in Ede heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een personenauto. Het ongeval gebeurde rond 07:50 uur op de bewuste kruising. De fietser werd geschept door de auto tijdens het oversteken van de weg. De fietser raakte hierbij ernstig gewond en er werd een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Het Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) team zal ter plaatse komen om sporen en informatie te verzamelen. Dit onderzoek zal helpen om de precieze oorzaak van het ongeval vast te stellen en de verantwoordelijkheid te bepalen.

Foto’s: Damian Ruitenga/LDGFotografie

Gerelateerde artikelen