Gelderland

Vrachtwagenchauffeur ernstig gewond na aanrijding met DHL bezorger in Wezep

Bij een zeer ernstig ongeluk in Wezep is een vrachtwagenchauffeur zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond 16.00 uur op de Duivendansweg. De vrachtwagenchauffeur had de vrachtwagen geparkeerd op een oprit van een woning. Toen de vrachtwagenchauffeur langs de voorzijde van de vrachtwagen liep werd hij door een bestuurder van een DHL busje aangereden. De hulpdiensten rukten massaal uit. Naast twee ambulances werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. De chauffeur, een man op leeftijd, is door het ambulancepersoneel ter plekke onderzocht en behandeld waarna hij met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft de Duivendansweg volledig afgesloten. De politie gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. De bestuurder van de DHL bus, is aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding met zwaar letsel. Dat is standaard procedure bij ernstige aanrijdingen.

De weg blijft naar verwachting nog tot halverwege de avond afgesloten.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen