Gelderland

Auto belandt bovenop andere auto bij ongeval A1 Terschuur

TERSCHUUR – Op de A1 bij Terschuur in de richting van Amersfoort is omstreeks 12:45 uur een ongeval gebeurd met drie auto’s.

De achterste auto klapte frontaal op zijn voorligger waardoor de voorligger met zijn auto bovenop de achterste auto terecht kwam. De hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen voor het ongeval.

Het laatstgenoemde werd al vrij snel afgemeld. Door het ongeval zijn de twee rijstroken richting Amersfoort dicht. Het verkeer kan passeren via de vluchtstrook. De vertraging loopt inmiddels in rap tempo op. Verkeer richting Amersfoort kan beter omrijden via de A30, A12 en de A28.

Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen.

Foto: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Gerelateerde artikelen