Zuid-Holland

Ruim 130 auto’s afgesleept vanwege Marathon Rotterdam

ROTTERDAM – Zondagnacht 16 april zijn handhavers van de gemeente Rotterdam samen met bergingsbedrijf Vreugdenhil uit Rijswijk bezig geweest met het wegslepen van fout geparkeerde auto’s op de route van de 1/4 Marathon en hele Marathon in Rotterdam.

Vorige week zijn op de route van de 1/4 Marathon en hele Marathon bij alle parkeerplaatsen waar de Marathon langskomt waarschuwingsborden geplaatst dat er op 16-04-2023 vanaf 02.00 uur tot in de middag niet geparkeerd mag worden en dat er een wegsleepregeling van kracht is vandaag. Ondanks dat de aankondiging ruim optijd gedaan is zijn er afgelopen nacht ondanks dat handhavers de afgelopen week hebben geflyerd 130 fout geparkeerde auto’s weggesleept. Op de noordzijde van Rotterdam gaat het onder andere om de Mariniersweg, Burgemeester van Walsumweg, Slaak, Vredenoordkade, Sophiakade, Boezemstraat en de Kralingse Plaslaan. Op de zuidzijde van Rotterdam gaat het onder andere om de Laan op Zuid, Smeetslandseweg, Slinge, Oldegaarde, Dorpsweg en de Brielselaan.

De mensen waarvan de auto is weggesleept kunnen die ophalen bij bergingsbedrijf Vreugdenhil in Rijswijk tegen betaling van € 175,00 vanwege de wegsleepkosten.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen