Gelderland

Forse schade na harde botsing Loenenseweg Beekbergen

BEEKBERGEN – Bij een harde botsing op de (N786) Loenenseweg bij Beekbergen zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde vrijdagochtend rond 08.00 uur op de Loenenseweg ter hoogte van de Reeënbergweg. De Volkswagen Golf komt vanaf de Reeënbergweg en komt door een nog onbekende oorzaak in botsing met een Audi die vanaf Beekbergen in de richting van Loenen reed. De Audi verzond direct een zogeheten E-Call melding. Dit betekend dat de auto direct de meldkamer belt na een ongeluk.

De hulpdiensten rukten vervolgens met spoed uit en waren snel ter plaatse. Bij aankomst troffen zij beide bestuurder, twee mannen, al naast het voertuig aan. Zij zijn beide nagekeken door het ambulancepersoneel maar hebben, op wat spierpijn na, geen letsel opgelopen aan het ongeluk en dat mag gezien de klap een wonder heten.

Beide voertuigen moeten door een berger worden afgesleept. Door het ongeluk is een deel van de N786 afgesloten tussen Beekbergen en Loenen, hierdoor is er aan beide kanten van het ongeluk een forse file ontstaan. Agenten leiden het verkeer om en om langs het ongeluk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen