Gelderland

Automobiliste ontsnapt op tijd uit brandende auto Zutphensestraat Apeldoorn

APELDOORN – Een automobiliste is dinsdagavond met de schrik vrij gekomen toen haar auto plots in brand vloog. Zij kon tijdig haar voertuig verlaten en moest met tranen in haar ogen toezien hoe de auto in vlammen opging.

Rond 18.30 uur reed de vrouw met haar auto over de Zutphensestraat (N345) in de richting van Apeldoorn toen er plotseling rook onder de motorkap vandaan kwam. Zij parkeerde haar auto en kon tijdig uitstappen om de hulpdiensten te bellen. Nog voordat de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen al uit het voertuig. De brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle, maar konden niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde.

De oorzaak van de brand lijkt een technisch mankement. De uitgebrande auto is door een berger afgesleept.
Vanwege de autobrand was de Zutphensestraat in de richting van Apeldoorn ongeveer een half uur afgesloten geweest. Inmiddels is de weg weer vrij.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen