Gelderland

Fors ongeval tussen vrachtwagen en DHL bezorger Kamperweg Heerde

HEERDE – Op de Kamperweg in Heerde heeft dinsdagochtend een zwaar ongeluk plaatsgevonden tussen een bestelbus en een vrachtwagen. Wonder boven wonder raakte slechts de bestuurder van de bestelbus lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur nadat de bestuurders elkaar zijlings raakten. Beide voertuigen belandde vervolgens aan weerszijde van de weg. De brandweer heeft het ambulance geassisteerd en de voertuigen veilig gesteld. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder van de pakketbus nagekeken en behandeld. Op een klein wondje na raakte hij wonder boven wonder niet gewond. Vervoer naar het ziekenhuis was dan ook niet noodzakelijk.

De weg is vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De exacte toedracht van het ongeluk wordt verder onderzocht.

Zowel de bestelbus als de vrachtwagen worden afgesleept door een berger.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen