Gelderland

Man gewond na bedrijfsongeval Kweekweg Epe

Bij Remkes Koelvrieshuis aan de Kweekweg in Epe heeft woensdagavond een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Daarbij raakte een man gewond geraakt. Het gaat om een medewerker van het bedrijf. 

Hulpdiensten kregen even na half negen een melding binnen van een bedrijfsongeval. Vanwege de ernst van de melding rukten de hulpdiensten massaal uit. Zo werden er twee ambulances, de brandweer, politie en een traumahelikopter opgeroepen. Bij aankomst van de eerste hulpdiensten bleek het letsel mee te vallen. Hierop kon de traumahelikopter halverwege retour en konden de brandweer en een tweede ambulance onverrichte zaken retour. Voor de brandweer maar een klein stukje. De kazerne ligt namelijk recht tegenover het vrieshuis. 

De gewonde man is volgens de politie een medewerker van het bedrijf. Hij is ter plekke nagekeken en behandeld. 

De arbeidsinspectie is zoals gebruikelijk op te hoogte gebracht van het ongeluk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen