Gelderland

Zwaar ongeval buitengebied Nunspeet, vier gewonden naar ziekenhuis

In het buitengebied van Nunspeet is een ongeluk gebeurd vanmiddag. Bij het ongeval zijn twee mensen in een auto en twee e-bikers betrokken. Zij raakten allen gewond. Meerdere ambulances en brandweerwagen bieden hulp.

Het ging even voor 13.30 uur mis op de Kolmansweg. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De betrokken auto ligt zwaar beschadigd op z’n kant. Eén van de inzittenden kon er op eigen kracht uitkomen. De ander moest de brandweer uit het voertuig worden bevrijd.

De twee fietsers en de twee inzittenden van de auto zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie zijn de verwondingen niet levensbedreigend. In eerste instantie werd een traumahelikopter opgeroepen, maar even later werd dit verzoek ingetrokken.

De weg is volledig afgesloten. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen