Gelderland

Zwaar ongeval N301 Nijkerk, automobilist botst frontaal tegen boom

Bij een ongeluk op de Barneveldseweg (N301) tussen Barneveld en Nijkerk heeft ter hoogte van Nijkerk een zwaar eenzijdig ongeluk plaatsgevonden. Daarbij raakte zeker één persoon gewond. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het ongeluk gebeurde rond 16.20 uur. Door een nog onbekende oorzaak raakte de automobilist van de weg en botste frontaal tegen een boom. De auto kwam daarbij op zijn zijkant terecht. De hulpdiensten waaronder twee brandweerwagens en meerdere ambulances, werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Het laatste genoemde kon halverwege retour. 

Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld waarna deze met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. 

De brandweer heeft het ambulancepersoneel ondersteund waarna zij zich over de zwaar beschadigde boom konden buigen. De boom was door de botsing dermate zwaar beschadigd geraakt dat deze moest worden omgezaagd. 

De auto zal door een berger worden afgesleept. De weg (N301) is volledig afgesloten in beide richtingen.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen