Zuid-Holland

Explosie voor Latijns-Amerikaanse supermarkt Strevelsweg Rotterdam

ROTTERDAM – Zaterdagmorgen 29 april tegen 04.05 uur heeft een korte brand gewoed na een explosie bij een Latijns-Amerikaanse supermarkt aan de Strevelsweg in Rotterdam.

Omwonenden werden vannacht plotseling gewekt door een harde knal en toen zij naar buiten keken zagen zij twee mannen die er op een scooter vandoor gingen. Tevens zagen zij een kort maar klein brandje bij de voordeur van de supermarkt die snel gedoofd was. Er is bij dit incident niemand gewond geraakt. De verdachten die op een scooter gevlucht zijn waren twee mannen. De bestuurder was geheel in het donker gekleed en droeg grijze schoenen. De bijrijder had een tenger postuur en was in het zwart gekleed en droeg een wit ondershirt. Beide heren droegen een witte helm.

Team Explosieven Verkenning is ter plaatse geweest voor onderzoek aan een achter gebleven Cobra die niet afgegaan was. De Forensische Opsporing heeft diverse sporen veiliggesteld waaronder de Cobra die was achter gebleven. De politie kijkt onder andere camerabeelden uit die in de wijk hangen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen