Utrecht

Oudere man in eigen woning overvallen Liendersteweg Amersfoort

AMERSFOORT – Zondagochtend 30 april om 00.30 uur heeft een overval plaatsgevonden aan de Liendertseweg in Amersfoort.

Even na middernacht heeft een onbekende man aangebeld bij een woning, de bewoner, een oudere man deed zijn voordeur open waarna de overvaller met geweld de woning binnendrong. Het slachtoffer en de overvaller raakte in gevecht in de woning met een hoop geschreeuw. De overvaller is de woning vervolgens uitgerend en vermoedelijk op een fiets vertrokken. Het is onbekend of de overvaller buit heeft gemaakt. Het slachtoffer, een oudere man is hulp gaan zoeken bij zijn buren waar vervolgens 112 werd gebeld. 

Het slachtoffer raakte tijdens de overval niet gewond. De politie is een grote zoekactie gestart in de omgeving van de woning. Ook agenten ter plaatse deden onderzoek in de woning en hebben met speciale zakken bewijsmateriaal veiliggesteld. 

Foto’s: Marnix Manschot Fotografie

Gerelateerde artikelen