Gelderland

Oudere vrouw belandt met auto op paaltje Keizerstraat Oene

Op de Keizerstraat in het centrum van het dorpje Oene, heeft een automobiliste één wel erg bijzondere parkeerplek gevonden. Ze belandde met haar auto boven op een paaltje.

De oudere vrouw reed over de Houtweg en wilde de bocht nemen in de richting van de Keizerstraat toen zij een paaltje rechts van de weg over het hoofd zag en zo op het paaltje reed. De vrouw kwam met haar auto gedeeltelijk op het paaltje terecht waardoor de auto met twee wielen in de lucht stond.

Omstanders die het ongeluk zagen gebeuren belden 112. De hulpdiensten waaronder de brandweer en ambulancedienst werden met spoed opgeroepen. Echter konden de brandweer en ambulancedienst al vrij snel onverrichte zaken retour. De twee oudere dames, waren namelijk door omstanders al uit de auto gehaald. Zij bleken flink geschrokken, maar niet gewond te zijn geraakt.

Vanwege het ongeluk is een deel van de weg afgesloten. De politie heeft verklaringen opgenomen van de oudere dame en van getuigen.

De auto zal door een berger van het paaltje moeten worden getakeld waarna deze zal worden afgesleept. De gemeente is in kennis gesteld met betrekking tot de schade aan het paaltje.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen