Friesland

Vrouw overleden na ernstig ongeval in klimhal Leeuwarden

LEEUWARDEN – Maandagavond 1 mei tegen 18.15 uur is er een persoon overleden na een ongeval in het klimcentrum aan de Rengerspad in Leeuwarden.

Het ongeval gebeurde in het gebouw van Noardwand. Meerdere ambulances en het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter kwamen naar de plaats van het incident. De traumahelikopter landde op een parkeerplaats dicht bij de incidentlocatie. De ambulancedienst en het medisch personeel van het Mobiel Medisch Team hebben het slachtoffer geruime tijd behandeld en gestabiliseerd. Ondanks alle toegesnelde hulp mocht dit niet meer baten en overleed het slachtoffer.

De recherche heeft het ongeval in onderzoek genomen. Het klimcentrum blijft gedurende maandag dicht

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen