Gelderland

Geparkeerde auto vat vlam aan De Ontvangst Apeldoorn

Een geparkeerde auto heeft vrijdagmiddag op de Ontvangst in Apeldoorn forse schade opgelopen nadat deze door vermoedelijk kortsluiting vlam vatte.

Rond half één kreeg de brandweer een melding binnen dat een geparkeerde auto in brand stond. Een voorbijganger merkte op dat de auto vol rook stond en er rook uit de auto kwam. Hierop besloot hij alarm te slaan bij de brandweer. Bij aankomst van de brandweer bleek het grootste vuur al te zijn gedoofd. De brandweer heeft de brand na geblust. De auto heeft forse schade opgelopen en zal door een berger moeten worden afgesleept.

De oorzaak van de brand is een technisch mankement in het dashboard van de auto. Deze is ook grotendeels weg gebrand.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen