Noord-Holland

Motorrijder ernstig gewond na aanrijding met bestelbus Latexweg Amsterdam

AMSTERDAM – Zondagavond 7 mei tegen 19.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Latexweg in Amsterdam.

Een motorrijder was volgens omstanders bezig met een straatrace toen de aanrijding plaatsvond. De motorrijder kwam met een bestelwagen in aanrijding, vloog van zijn voertuig af en kwam hard tegen een boom tot stilstand. Het slachtoffer is door het aanwezige medische personeel gestabiliseerd en met zware verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de bestelwagen is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de exacte toedracht van het ongeval, hierom is de Latexweg afgesloten. De bestelwagen en de motor raakten beschadigd bij de aanrijding.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen