Gelderland

Vrouw op scooter naar ziekenhuis na aanrijding met auto Holthoevensestraat Teuge

Een scooterrijdster is maandagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een auto op de Holthoevensestraat in Teuge. De jonge dame is met onder andere verwondingen aan haar rug naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de kruising Holthoevensestraat met de Woudweg. De automobilist zag de scooterrijdster over het hoofd met een harde botsing tot gevolg. De scooterrijdster, een jonge dame, kwam hard ten val en raakte gewond. Zij is door het toegesnelde ambulancepersoneel ter plekke onderzocht en behandeld waarna zij werd overgebracht naar het Gelre Ziekenhuis. Zij liep bij de botsing onder meer schaafwonden en last van haar rug op. De automobilist was flink geschrokken, maar bleef ongedeerd.

Vanwege het ongeluk was de Holthoevensestraat ruim een uur afgesloten wegens hulpverlening en daarna voor onderzoek.

Zowel de scooter als auto liepen forse schade op. Zo liep de auto onder andere een forse barst op in de ruit en een duik in de bijrijdersdeur.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen