Gelderland

Citroën uit 1986 uitgebrand Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Een Citroën uit 1986 is dinsdagmiddag op de Kayersdijk in Apeldoorn in vlammen op gegaan. De voorzijde van het voertuig brandde volledig uit. De twee inzittenden wisten tijdig uit hun voertuig te komen.

Rond 17.15 uur merkte de bestuurder dat er rookontwikkeling onder de motorkap vandaan kwam. Hij parkeerde zijn auto op een zijstraatje van de drukke Kayersdijk waarna al snel de rook erger werd. Hij en zijn vrouw konden tijdig het voertuig verlaten en de hulpdiensten inschakelen.

De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur snel onder controle. Des ondanks brandde de voorzijde van het voertuig toch volledig uit.

De ruim 30-jarige auto is door een berger afgesleept. De oorzaak van de brand lijkt een technisch mankement.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen