Zuid-Holland

Ambulance, bestelbus en auto betrokken bij groot ongeval Laan op Zuid Rotterdam

ROTTERDAM – Donderdagmiddag 11 mei om 13.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Laan op Zuid met de Brede Hilledijk in Rotterdam.

Bij het incident waren een ambulance, bestelbus en een auto betrokken, wat leidde tot een aanzienlijke ravage op de weg. De ambulance was met spoed onderweg toen het betrokken raakte bij het ongeval. De hulpdiensten zijn groots ingezet om assistentie te verlenen. Over de oorzaak van het ongeval op de kruising, is nog niets bekend. Een persoon zou bij het ongeval gewond zijn geraakt en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek moet uitwijzen hoe het ongeval precies kon gebeuren. Een berger zal moeten komen om af te slepen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen