Noord-Holland

Fietser en automobilist botsen met elkaar Vlaardingenlaan Amsterdam

AMSTERDAM – Op vrijdagmiddag 12 mei, rond de klok van 16.55 uur, heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Vlaardingenlaan in Amsterdam. Het ongeval werd veroorzaakt door een aanrijding tussen een personenwagen en een fietser.

Direct na het ongeval is de ambulancedienst gealarmeerd om medische hulp te verlenen. Ter plaatse hebben de ambulancebroeders de fietser onderzocht en zijn toestand gestabiliseerd. Vervolgens werd de fietser voor verder onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie is direct na het ongeval gestart met een onderzoek om de oorzaak van het ongeval te achterhalen. Het onderzoek is nog gaande en de politie heeft nog geen uitspraken gedaan over wie er verantwoordelijk is voor het ongeval.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen