Flevoland

Melding van ‘explosie’ bij Center Parcs De Eemhof laat hulpdiensten groots uitrukken

ZEEWOLDE – Op zondagmiddag werden de hulpdiensten opgeroepen vanwege een mogelijke explosie bij Center Parcs De Eemhof in Zeewolde. Omstreeks 13:30 uur ontving de meldkamer een oproep en twee brandweerwagens en een hulpverleningsvoertuig werden onmiddellijk ter plaatse gestuurd om de situatie te onderzoeken.

Na grondig onderzoek werd vastgesteld dat er in de technische ruimte van een winkel in Aquamundo kortsluiting was ontstaan tijdens werkzaamheden. Hoewel er geen sprake was van een daadwerkelijke explosie, werden twee personen voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht voor controle.

Het getroffen winkeltje is momenteel gesloten vanwege de technische storing en er is nog geen woord over de heropening ervan. Het goede nieuws is echter dat het zwembad open blijft en beschikbaar is voor gasten om van te genieten. De hulpdiensten hebben snel en adequaat gereageerd om ervoor te zorgen dat iedereen veilig was en er geen verdere schade was veroorzaakt.

Foto’s: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen