Noord Brabant

Voetganger aangereden door auto op A59 bij Waalwijk, dader rijdt door

WAALWIJK – Op zondagmiddag 14 mei vond er omstreeks 17.15 uur een ernstig ongeval plaats op de Rijksweg A59 R 115,8 in Waalwijk. Een voetganger die zich op de snelweg bevond, werd aangereden door een personenauto. De bestuurster van de auto is doorgereden na het ongeluk.

De hulpdiensten werden met spoed ter plaatse gestuurd, waaronder de brandweer en twee ambulances. Om het slachtoffer zo snel mogelijk te kunnen helpen, werd er ook een trauma-arts per helikopter ingevlogen. Het slachtoffer was zwaargewond en had dringend medische hulp nodig.

Het is nog onduidelijk waarom de voetganger op de snelweg liep. Het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk is in volle gang.

De politie is momenteel op zoek naar de bestuurster van de auto die na het ongeval is doorgereden.

Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij of zij verder zal worden behandeld voor de verwondingen.

Foto’s: AS Media

Gerelateerde artikelen